Odsavač se spodním odtahem? Lepší s řešením odpadního vzduchu!

Odsavač se spodním odtahem? Lepší s řešením odpadního vzduchu!

Chcete stylový odsavač se spodním odtahem do vaší kuchyně? S našimi řešeními pro odpadní vzduch získáte ze svého zařízení nejlepší výkon, a to bez rizika plísní a nečistot v kuchyni, menšího hluku v bytě a bez nákladných výměn filtrů.

Další informace
Požární ochrana? Žádný problém!

Požární ochrana? Žádný problém!

S COMPAIR ® flow nepotřebujete požární opláštění vzduchových kanálů digestoře. Může se vám ale hodit i pro jiná použití.

Další informace
Příjemné klima

Příjemné klima

Abyste se doma cítili pohodlně, je potřeba mít to správné klima. Jako specialisté na problematiku ventilace v kuchyni Vám pomůžeme ho vytvořit.

Další informace
Hluboké znalosti pro dobrý systém odsávání

Hluboké znalosti pro dobrý systém odsávání

Úkolem projektantů v kuchyňských studiích a architektů je mimo jiné i naplánování dokonalého odsávacího systému. Existují však věci, které byste opravdu chtěli vědět sami. Využijte nahromaděné znalosti mnoha odborníků. Bezplatný „Průvodce odsávacími systémy pro kuchyně“ obsahuje všechny nejnovější výsledky výzkumu pro perfektní odtah.

Další informace
Správná digestoř pro vás!

Správná digestoř pro vás!

Rozmanitost odsávacích systémů neusnadňuje hledání správného zařízení. Přehled zobrazíte po kliknutí sem.

Další informace
Pro ty, kteří vidí věci skrz: To je to, co dělá dobrou digestoř

Pro ty, kteří vidí věci skrz: To je to, co dělá dobrou digestoř

Hledáte optimální digestoř pro vaši životní situaci? Pak jsou naše informace o technických detailech právě pro vás.

Další informace
Tipy k rozměrům a výkonu odsavače par

Tipy k rozměrům a výkonu odsavače par

Odsavač par může plně využít svůj potenciál pouze ve správné poloze. Síla a rozměry by navíc měly být přizpůsobeny varné desce, velikosti místnosti a kuchařským zvykům.

Další informace
Otázkou je odpadní vzduch nebo cirkulující vzduch

Otázkou je odpadní vzduch nebo cirkulující vzduch

Vaření je zábavné a kreativní obzvláště, když pára syčí a lahodně voní. Z dlouhodobého hlediska jsou výpary z vaření problém a bez odsavače je v kuchyni poloviční zábava. Záleží na detailech, ale ve většině případů je odpadní vzduch lepší než recirkulační vzduch a v konečném důsledku šetří i peníze.

Další informace